Azra Gülendam Haytaoğlu vahşetinde son dakika | Korkunç detaylar çıktı: Kafasını uçurumdan atmış!

Antalya’da önceki gece kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 22 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu, Mustafa Murat Ayhan tarafından canice katledildi. Talihsiz genç kızın, parçalara ayrılarak ormanlık alandaki farklı noktalara gömüldüğü öğrenildi. Tutuklanan katilin komşuları ise olay gecesi bağrışma sesleri duyduklarını belirtip yaşananları anlattı.

Azra Gülendam Haytaoğlu vahşetinde son dakika | Korkunç detaylar çıktı: Kafasını uçurumdan atmış!
Azra Gülendam Haytaoğlu vahşetinde son dakika | Korkunç detaylar çıktı: Kafasını uçurumdan atmış!
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vahşice öldürüldüğü Konyaaltı ilçesindeki daireyi bularak, katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın komşuları konuştu.

AZRA GÜLENDAM HAYTAOĞLU VAHŞETİNDE SON DAKİKA


Komşuları, 12 katlı apartmanın 5'inci katındaki dairede yaşayan Mustafa Murat Ayhan'ın eve sürekli alkollü geldiğini söyledi.

KORKUNÇ DETAYLAR ÇIKTI: BAĞRIŞMA SESİ DUYDUM!


Otomobilini park ederken de çevresine sıkıntı yaşatan bir profile sahip olduğunu belirten komşuları, Ayhan'ın eve sürekli farklı kadınlar getirdiğini kaydetti.

'3 GÜN KÖTÜ KOKU VARDI'


Ayhan'ın alt katında oturan Funda- Lütfü Eroğlan çifti, geçen hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri kokudan rahatsız olduklarını, banyoya çamaşır suyu döktüklerini belirterek, şunları söyledi:

'Hiçbir zaman böyle bir koku olmadı. Çamurumsu su ve kahverengi bir koku vardı. Ama kimseye konduramadık. Böyle bir şey olduğunu düşünemedik. Cumartesi günü biz temizlik yaptık. Eğilip süzgeci kokladığımızda kokunun yukarıdan geldiğini fark ettik. Fare ölüsü mü, diye düşündük. Daha sonra poşetin içine karton koyarak giderleri kapattık. Koku kesildi. Pazar günü ise polisler geldi. Keşke olayı duyup müdahale edebilseydik. Hiç kimse bu şekilde olsun istemezdi. Böyle insanları apartmanda barındırmamak gerekiyor. Söyleye söyleye usandık. Kadın cinayetlerine bir çözüm bulunmuyor. Umarım bu son olur ve lütfen size yalvarıyorum. Bu adamı 6 ay, 1 yıl sonra bırakmasınlar. Ben bu adamın geçmişinin de iyi olmadığına inanıyorum. Bunu yapan bir insan başkalarının da canını yakmıştır.'

'BAĞRIŞMA SESİNİ DUYDUM'


Adının açıklanmasını istemeyen bir komşusu ise Mustafa Murat Ayhan'ın 29 Temmuz akşamı saat 01.30'da yanında bir kızla geldiğini, bunu da kameralardan tespit ettiklerini belirtti.

Komşu, şunları söyledi: 'Ben içeriden gelen bağrışma sesini duydum. Hatta birkaç kez kapının önünden geçerken evde garip bir durum olduğunu hissettim. Ancak bu adam eve sürekli farklı kadınlarla geldiği için 'özel hayatıdır' diyerek kapıyı çalmadım. Sonradan öğrendim ki, meğerse o an zavallı kızı boğuyormuş. Aracını sürekli ana yola bırakırdı. O gün arka tarafa bırakmıştı ancak şüphelenmedik. Kamera kayıtlarını polisle birlikte izlediğimizde, Mustafa Murat Ayhan'ın her seferinde farklı kıyafetle, ancak aynı valizle evden çıkıp arkaya park ettiği aracına gittiğini gördük. Yine meğerse cesedi taşıyormuş' diye konuştu.

Son dakika: Konya'da 7 kişinin öldüğü katliamda yeni detaylar! Eşinin ifadesi ortaya çıktı: 'Çok titizdi...'


Azra'nın babası Mustafa Haytaoğlu ise yaşanan korkunç olayla ilgili şunları söyledi: 'O adamın bir oğlu varmış 9 yaşında. Şu an benim yanımda olsa ben ne yaparım biliyor musunuz? Onun saçını okşarım. Kamera kayıtlarında adam geliyor arabayla. Kızımı 'gel sana çorba içireyim, hastaneye gidelim' diyerek yoldan çıkarıyor. Daha önce bir tanışıklıkları yok. Kızım kafede çalışırken oraya gelip tanışıyor, adam bir nevi avcı.' Acılı baba katilin o gün uyuşturucu kullandığını da iddia etti.

KAFASINI UÇURUMDAN ATMIŞ!


Öte yandan; Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vücuduna ait kayıp parçalar, katil Mustafa Murat Ayhan'ın Kepez bölgesindeki ormanlık alanda 'uçuruma attım' dediği noktada aranıyor.