Merkezefendi'de Festival Coskusu Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik Festivali, tüm coskusuyla kaldigi yerden devam ediyor.

Merkezefendi'de Festival Coskusu Devam Ediyor
Festivalin ilk günündeki cosku ikinci günde devam etti. Festivalin ikinci gününde ilk olarak Sahra sahne alarak birbirinden güzel sarkilari Denizlili sanatseverlere söyledi.

Sahra’dan sonra sahneye çikan Denizlili grup DEM de Gençlik Festivali’ne söyledikleri yabanci sarkilar ile renk katti. Festivalin son kisminda Denizlili pop-rock grubu Vera sahne aldi ve en çok dinlenilen sarkilarini Denizlili sanatseverler için seslendirdi. Festival coskusunu yasayan Merkezefendili ve Denizlililer festival boyunca doyasiya eglendi.

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, festivalde kendilerini yalniz birakmayan ve festival coskusunu doyasiya yasayan sanatseverlere tesekkür etti. Gençlik Festivali’ni geleneksel hale getireceklerini belirten Baskan Dogan, “Hemsehrilerimizi sevilen sanatçilarla bulusturmaya devam ediyoruz. Göreve geldigimiz günden itibaren birbirinden degerli sanatçilarimizi ilçemizde agirladik. Artik Merkezefendi’de Gençlik Festivalleri olacak. Merkezefendi sanatin ve kültürün merkezi olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarimiza ve gençlerimize birçok bransta kurslar veriyoruz. Merkezefendi’de gelecegin sanatçilari yetisiyor. Sahneye çikan ve festival coskusunu bizlere yasatan degerli müzik gruplarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Festivali’nin son gününde saat 20.00’de Rollback, saat 21.00’de Umut Kaya ve saat 22.00’de Aydilge sahne alacak.
Kaynak: İHA