Konusmak Için Parka Çagirdigi Husumetlisine Kursun Yagdirdi

Izmir’in Buca ilçesinde, husumetlisi oldugu ileri sürülen bir kadin ve bir erkek tarafindan konusmak için parka çagirilan sahis, tartisma sonrasi husumetlisi tarafindan tabancayla kursun yagmuruna tutuldu. Süpheliler olay yerinden kaçarken, yarali sahis kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi.

Konusmak Için Parka Çagirdigi Husumetlisine Kursun Yagdirdi
Olay, aksam saat 17.00 siralarinda Firat Mahallesi Firat Kaçkar Parki’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Anil Bahri Kocaman (21), yasadigi evin yakinina gelen ve kimlikleri tespit edilemeyen bir kadin ve bir erkek tarafindan konusmak için yakinlarda bulunan parka çagirildi. Kocaman, burada çikan tartismanin ardindan husumetlisi tarafindan tabancayla açilan 8 el ates sonucu kursun yagmuruna tutuldu. Vücuduna isabet eden mermiler sonrasi kanlar içerisinde kalan Kocaman yere yigilirken, süpheli sahislar ise olay yerinden yaya bir sekilde hizla kaçti. Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis, olay yerinde genis güvenlik önlemi alirken, ambulansa alinarak Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirilan Kocaman, tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi.

Öte yandan, polis ekiplerince süphelileri yakalamak için çalisma baslatilirken, Kocaman’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA