Gökyüzü Kartallari Balikesir'de Sehitleri Andi

Kayseri 1. Komando Tugayi’nda vatani görevini yaptiktan sonra terhis olan askerlerin olusturdugu Gökyüzü Kartallari Grubu her yil düzenledikleri Sehitleri Anma Etkinligini bu yil Balikesir’de gerçeklestirdi.

Gökyüzü Kartallari Balikesir'de Sehitleri Andi
Gökyüzü Kartallari Grubu üyesi çok sayida komandonun katildigi etkinligin ilke Havran ve Koca Seyit anitinda gerçeklestirildi.

Daha sonra Ivrindi’de de Sehitleri Anma yürüyüsü yapan Gökyüzü Kartallari Grubunun en son duragi Balikesir merkezi oldu. Milli Kuvvetler Caddesi’nden Türk Bayraklari ile slogan atarak Zagnos Pasa Camisi’ne yürüyen grup üyeleri burada sehitler için yaptiklari duanin ardindan memleketlerine dönüs yapti. Zagnos Pasa Camisinde Balikesir Büyüksehir Belediyesi Sosyal Isler Daire Baskani Ahmet Meydan katilimcilara Türk Bayragi ile birlikte hediye verdi.

“Sehitlerimizi unutmadik unutturmayacagiz”

Gökyüzü Kartallari Grubu adina düzenlenen Sehitlere Saygi Etkinligiyle ilgili konusan Ali Iscan, “Grubumuz dört senedir bu etkinligi yapiyor. Türkiye’nin her bölgesinde bu etkinligi yapiyoruz. Bugün programimiz Balikesir Havran ve Koca Seyit Aniti ile Ivrindi’de gerçeklesti. En son olarak da Balikesir merkezinde devam etti. Bu etkinligi yapmamizin amaci; bu vatanimizi kanlariyla sulayan sehitlerimizi ve vatanimizin vatan olmasini saglayan bu sehitlerimizi ilelebet anmak, hiçbir zaman unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak en büyük gayemiz. Bu vesileyle ben Gökyüzü Kartallari Grubu adina tüm sehitlerimizi ve bu vesileyle de yarin 99’uncu yilini kutlayacagimiz Zafer Bayramimizi kutluyorum: Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaslarini rahmetle, minnetle ve sükranla aniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA