Dügününden 2 Gün Sonra Sel Bölgesinin Yaralarini Sarmak Için Gönüllü Oldu

Düzce Belediyesinde kepçe operatörü olarak görev yapan Gökhan Kahraman, dügününden 2 gün sonra sel felaketinin yasandigi Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine çalismak için gönüllü olarak geldi.

Siddetli yagisin ardindan 11 Agustos'ta Ezine Çayi'nin tasmasi sonucu can kayiplarinin yasandigi ilçede is yerleri ile çok sayida ev su ve balçik altinda kaldi.

Türkiye'nin pek çok yerinden bölgeye gelen ekipler, su ve balçik altinda kalan binalar ile sokaklarin temizlenmesinde görev aldi.

Düzce Belediyesinde çalisan ve 9 Agustos'ta evlenen Kahraman da dügününden 2 gün sonra sel felaketinin yasandigi Bozkurt ilçesine geldi.

Gönüllü olarak kepçesiyle bölgeye gelen Gökhan Kahraman, 17 gündür Bozkurt'un yaralarini sarmak için çalisiyor.

Kahraman, AA muhabirine, Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünden bir arkadasi ile gönüllü olarak Bozkurt'a geldiklerini söyledi.

Sel felaketini duyduklari anda hemen hazirlanip yola çiktiklarini belirten Kahraman, "Tüm Düzce adina ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine bassagligi diliyorum. Geçmis olsun Kastamonu diyorum. Elimizden geldigince gece gündüz saat gözetmeden çalisiyoruz." dedi.

Bozkurt'un yaninda olmak istedigini belirten Kahraman, "Pazartesi günü evlendim. Hiçbir sey gözetmeden gönüllü geldik. Yaralari sarmaya çalisiyoruz. Bozkurt ilçesine geldigimde gerçekten durum çok kötüydü. Arkadaslarimizin ve askerlerimizin çalismasiyla bir nebze de olsa toparladi. Ümit ediyorum ki Bozkurt bundan sonra daha güzel olacak." diye konustu.

Kaynak: AA