ATO Baskani Baran Açiklamasi '30 Agustos, Türk Milletinin Istiklal Ve Istikbalinin Zaferidir'

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, “30 Agustos, Türk milletinin istiklal ve istikbalinin zaferidir. Bu zafer bizleri istiklalimize kavusturmus, istikbalimize isik olmustur” dedi.

ATO Baskani Baran Açiklamasi '30 Agustos, Türk Milletinin Istiklal Ve Istikbalinin Zaferidir'
ATO Baskani Baran, 30 Agustos Zafer Bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi. Baran yayimladigi mesajda Türk milletinin 99 yildir ayni inanç ve kararlilikla yoluna devam ettigini belirterek, bagimsizlik mücadelesinin bugün de fabrikalarda ve üretim tezgahlarinda olduguna dikkat çekti. 30 Agustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Baskomutanlik Meydan Muharebesi’nin 99’ncu yil dönümünü büyük bir gururla kutladiklarini belirten Baran, “30 Agustos, bagimsizligimiza yönelik bir tehdit söz konusu oldugunda bir ve beraber küllerimizden dogacagimizin, imkânsizlik diye bir seyin olmayacaginin, bu topraklarin ezeli ve ebedi olarak Türk Milleti’ne ait oldugunun tüm dünyaya ilan edildigi gündür” dedi.



“Güçlü Türkiye’nin devami için çalisiyoruz”

Is dünyasinin ekonomik bagimsizlik için mücadele verdigine dikkat çeken Baran, sunlari kaydetti:

“26 Agustos’ta baslayip, 30 Agustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Baskomutanlik Meydan Muharebesi tarihimiz için dönüm noktasi olmus, Türk milleti sartlar ne olursa olsun bagimsizligindan asla taviz vermeyecegini birlik ve beraberligin en güçlü ve güzel örnegiyle göstermistir. Bugünün bagimsizlik savasini cephelerde degil fabrikalarda, üretim tezgahlarinda, isimizin basinda veriyoruz. Is dünyasinin temsilcileri olarak ekonomik bagimsizligimiz için birlik ve beraberlik içerisinde güçlü Türkiye’nin devami için çalisiyoruz. Bu önemli günün yil dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum."
Kaynak: İHA