AK Parti Hakkari Il Teskilati Durmak Bilmiyor

AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek ilçe, köy ve mezralardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Hakkari Il Teskilati Durmak Bilmiyor
10 Subat 2021’de Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan il baskanligi görevi tevdi edilen Abdulmuttalip Özbek, göreve basladigi günden beridir teskilati ile birlikte ilçe, belde, köy ve mezralardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

Özbek görevine baslarken, "Rabbim bizi mahcup etmesin, Cumhurbaskanimizin takdiri ile bu göreve layik görüldüm, biz herkesi kucaklamaya haziriz. Bizim gibi düsünen düsünmeyen herkese kapimiz açiktir, biz insanimiza hizmet için variz. Rabbim bu görevi bana serefiyle yürütmemi ve serefiyle teslim etmemi nasip etsin. Milletin sözde degil özde hizmetkariyiz" ifadelerini kullanmisti. Hakkari’nin Çukurca, Yüksekova, Semdinli Derecik ilçeleri olmak üzere, Durankaya, Büyükçiftlik ve Esendere beldeleri ile köy ve mezralari ziyaret eden Baskan Özbek, yöre halki ile bir araya gelerek sorun ve sikintilarini yerinde dinledi.

ilçelerdeki ziyaretlerini sürdüren Baskan Özbek, belediye baskanlari ve ilçe teskilati ile birlikte Kuzey Irak sinirinda bulunan Derecik ilçesinde temaslarda bulundu. Ilçenin Gelisen, Aralik, Kütüklü, Karakoç, Mordagi, Su Çikti, Toklu ve Koryürek köylerini de ziyaret etti. Yöre halkinin kendilerini muhabbet ve sevgiyle agirladigini söyleyen Baskan Özbek, yöre halkina tesekkür etti.

Yüksekova ilçesinde de ziyaretlerde bulunan baskan Özbek, tamamlanan TOKI konutlarinda STK ve kurum amirleriyle beraber incelemelerde bulundu. Baskan Özbek, "Konutlarin yapiminda emegi geçen basta sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederim. TOKI konutlarinin Yüksekova halkimiza hayirli olmasini, saglik ve huzur içerisinde oturmalarini dilerim" dedi.

Kaynak: İHA