Özel Lokman Hekim Hastanesi Yönetimi Kuzey Irak'ta

Özel Lokman Hekim Hastanesi yöneticileri ve doktorlari saglik turizmini gelistirmek için hasta yogunlugunun her geçen gün arttigi Irak’in kuzeyine gitti.

Özel Lokman Hekim Hastanesi Yönetimi Kuzey Irak'ta
Hastane doktorlari Kuzey Irak’in Duhok kentinde bulunan Sheladze Devlet Hastanesinde stant kurarak hastaneye gelen vatandaslara 2 gün boyunca ücretsiz saglik taramasi yapti. Özel Lokman Hekim Hastanesi Genel Müdürü Hakan Süslü, Bashekim Genel Cerrahi Uzmani Dr. Mesut Pekmez, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmani Doç. Dr. Ismail Gülsen, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmani Prof. Dr. Halil Basel ve Ortopedi Uzmani Doç. Dr. Abdurrahim Gözen’den olusan heyet daha sonra il yöneticileri ile bir araya geldi. Bölgede bulunan mülki idare amirleri, saglik temsilcileri, turizm firmalari, bölgenin kanaat önderleri ve basin mensuplariyla bir araya gelerek hastane hakkinda bilgiler verdi. Özel Lokman Hekim Hastanesi Genel Müdürü Hakan Süslü Kuzey Irak’ta bulunduklari temaslarin ardindan açiklamalarda bulundu.

“Amacimiz Van’a ulasim imkani olan çevre ülkeler açisindan sehrimizi ve kurumumuzu bir cazibe merkezi haline getirmek”

Kuzey Irak’a yaptiklari ziyaretten memnuniyet duyduklarini ifade eden Hastane Genel Müdürü Hakan Süslü, “Saglik evrensel bir hizmet sunumudur. Bu nedenle yurtdisindaki hastalara da saglik turizmi kapsaminda bundan önce oldugu gibi bundan sonra da hizmet vermeye devam edecegiz. Irak’in kuzeyinden her yil çok sayida hasta hastanelerimize tedavi ve kontrol amaciyla geliyor. Önceki yillarda oldugu gibi bundan sonra da Kuzey Irak halkinin Van’da basta saglik olmak üzere elimizden gelen tüm ihtiyaçlarini karsilayacagiz. amacimiz Van’a ulasim imkani olan çevre ülkeler açisindan sehrimizi ve kurumumuzu bir cazibe merkezi haline getirmek. Kuzey Irak’a yaptigimiz ziyaretten memnun bir sekilde ayriliyoruz. Kuzey Irakli vatandaslarimizi Van’imizda agirlamaktan büyük onur duyacagiz” dedi.

Kaynak: İHA