Ikna Yoluyla Teslim Olan PKK'li Ailesiyle Bulusturuldu

Sirnak’ta polisin ikna çalismasi sonucu teslim olan terörist ailesiyle bulusturuldu. Bulusma sirasinda duygulu anlar yasanirken 42 haftalik umutlu bekleyis de mutlu sonla bitmis oldu.

Ikna Yoluyla Teslim Olan PKK'li Ailesiyle Bulusturuldu


Sirnak’ta Emniyet Müdürlügünün ikna çalismasi sonucu güvenlik güçlerine teslim olan terörist, ailesiyle bir araya geldi. Sirnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik basarili operasyonlarla huzur ve güveni tesis eden güvenlik güçleri, çocuklari terör örgütü PKK tarafindan daga kaçirilan ailelerle de görüserek evlatlarina kavusmalari için yogun çaba sarf ediyor. Sirnak Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele ve Istihbarat subelerince yürütülen çalismayla 7 yil önce terör örgütü PKK’ya katilan M.Ü.’nün terör örgütünden kaçarak, Habur Kara Hudut Kapisi’nda güvenlik güçlerine teslim olmasi saglandi. M.Ü., islemlerinin sürdügü Sirnak Terörle Mücadele Sube Müdürlügünde ailesiyle bulusturuldu. M.Ü., yillar sonra annesine sarildi. Bulusma sirasinda duygulu anlar yasandi. Anne fenalasti, saglik ekipleri müdahale etti. Teröristin emniyetteki islemleri devam ediyor.

HDP’nin Sirnak Il Binasi öndeki evlat nöbetinde bulunan ailelerden Emine Üstek’in evladina kavusmasi 42. haftada gerçeklesti. Bulusmaya anne, baba ve iki abi katildi.

Kaynak: İHA