AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, Kayseri'de Stadyum Açilisina Katildi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Hacilar Belediyesi ile hayirsever Mercan ailesi tarafindan yaptirilan Fevzi Mercan Stadyumu'nun açilisina katildi.

Özhaseki, törende yaptigi konusmada, Kayseri'nin ve Hacilar'in sürekli yatirim aldigini ve bu yatirimlarda hayirseverlerin büyük katkisi oldugunu söyledi.

Kayserililerin ekmegini tastan çikarmalari ve kazandiklari parayi hayir islerinde harcamalariyla ön plana çiktiklarini vurgulayan Özhaseki, söyle devam etti:

"Hacilar ilçesi sürekli yatirimlarla konusuluyor. Bir yandan bu güzel duygulari yasarken, bir yandan da çalisiyor ve üretiyor. Keske Türkiye'nin her yerinde hem devletine bagli hem ezanina saygili hem milli ve manevi degerler tasiyan insanlar olsa ve bir taraftan da ekmegini tastan çikarsa. Çogu zaman televizyonlara yansiyan, 'nerede bu devlet' diye bagiranlara bakin, kendi üstüne düsen vazifeyi hiç yapmamistir. Belesten yasamak ister, belesten birileri gelsin, bir seyler versin ister. Üzerine düseni yapmaz, durmadan da devleti suçlar. Eksik kalan taraf varsa devlet de elbette gelmeli ve geregini yapmali ama insan önce kendi üzerine düseni yapmali."

- "Hükümet destegini almaya devam ediyoruz"

Kayseri'deki yapimi devam eden ve proje asamasinda olan yatirimlarla ilgili de bilgi veren Özhaseki, sunlari kaydetti:

"Havalimaninda genisleme devam ediyor. Çevre ve Sehircilik Bakanligi çok büyük paralar harcayarak millet bahçesi yapiyor. Ulastirma Bakanligi Belsin'den Mobilyacilar Sitesi'ne ulasacak rayli sistem hatti yapiyor. Bunun gibi ihtiyaçlar yapiliyor. Hükümet destegini almaya devam ediyoruz. Hizli tren için de pazartesi günü Maliye Bakanligi ve Ulastirma Bakanligi ile kredi görüsmeleri var. Insallah son asamaya geldik. Bu konunun da altini çizebilirsek, Kayseri'ye çok güzel bir müjde vermis olacagiz."

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdagan ise hayirsever Mercan ailesine stadyum yapimindaki katilarindan dolayi tesekkür etti.

Özdogan, 26 bin metrekare alanda insa edilen 500 kisilik stadyumun, yaklasik 4 milyon liraya mal oldugunu belirtti.

Törene, AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer, bazi belediye baskanlari ile vatandaslar da katildi.

Kaynak: AA