Adapazari'nda Okullar Yeni Egitim-Ögretim Yilina Hazirlaniyor

Sakarya'nin merkez Adapazari ilçesinde 6 Eylül'de baslayacak yüz yüze egitim öncesinde okullardaki bakim, onarim ve temizlik çalismalari sürüyor.

Adapazari Ilçe Milli Egitim Müdürü Coskun Bakirtas, yaptigi açiklamada, yeni egitim-ögretim yili için heyecanli olduklarini belirtti.

Salgin risklerini göz önünde bulundurup tedbirleri alarak egitim yasamini devam ettirdiklerini anlatan Bakirtas, "Okullarimiz 6 Eylül'de açiliyor. Tüm kademelerde, haftada 5 gün ve yüz yüze egitime basliyoruz. Tedbirlere harfiyen uyarak yüz yüze egitime devam etmek için tüm çalismalarimizi gerçeklestirmeye devam edecegiz." ifadesini kullandi.

Okullarda hazirliklarin tüm hiziyla sürdügünü aktaran Bakirtas, sunlari kaydetti:

"Okullarimizda eksikler gideriliyor, salgin kosullari dikkate alinarak önlemlerle ilgili gerekli altyapilar tamamlaniyor. Okullarimizin bahçelerini hazirliyoruz, çimlerini biçmeyi sürdürüyoruz. Her zaman oldugu gibi hazirlik sürecimizde de bizlere destek olan Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu'ya çok tesekkür ediyoruz. Insallah hayirli ve basarili bir egitim-ögretim yilini hep birlikte yasayacagiz."

Kaynak: AA