Oglunu Tüfekle Öldüren Baba Saklandigi Ormanda Yakalandi

Bolu’da tartistigi oglunu evin önünde tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan baba, ormanlik alanda saklandigi evde yakalandi.

Oglunu Tüfekle Öldüren Baba Saklandigi Ormanda Yakalandi
Olay, dün gece saatlerinde Gerede ilçesine bagli Göynükören köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet D. (36) ile babasi Lütfü D. (52) arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma yasandi. Tartismanin büyümesi üzerine baba Lütfü D., evin önünde bekleyen ogluna balkondan tüfekle ates etti. Mermilerin isabet ettigi Mehmet D. kanlar içinde yerde kaldi. Köylülerin ihbari üzerine olay yerine 112 Saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Saglik ekiplerinin incelemesinde Mehmet D.’nin olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Jandarma ekiplerinin genis güvenlik önlemi aldigi bölgede Mehmet D.’nin cenazesi cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Baba Lütfü D. ise oglunu öldürdükten sonra olay yerinden kaçti. Jandarma ekipleri Lütfü D.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Zanlinin Dörtdivan ilçesine bagli Yayalar Yaylasi’nda oldugu bilgisine ulasan ekipler jandarma suç arastirma, köpek ve drone timlerinin de bulundugu 10 timle bölgede arama çalismasi baslatti.

Lütfü D., jandarma ekiplerinin operasyonunda ormanlik alanda saklandigi yerde yakalandi. Gözaltina alinan zanli, ifadesi alinmak üzere jandarma komutanligina götürüldü.
Kaynak: İHA