Kartal'da Anne Ve Kizi Evinde Ölü Bulundu

Istanbul’un Kartal ilçesinde kötü kokularin geldigi daireye giren polis ekipleri anne ile kizinin cansiz bedenleri ile karsilasti. Biçaklanarak öldürüldügü anlasilan maktullerin cansiz bedenleri Adli Tipa gönderilirken cinayetle ilgili ölen kadinin oglu gözaltina alindi.

Kartal'da Anne Ve Kizi Evinde Ölü Bulundu


Olay, saat 21.30 siralarinda Kartal Atalar Mahallesi’nde bulunan 5 katli binanin 3’üncü katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daireden gelen kötü kokular üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Çilingir yardimiyla içeri giren ekipler, dairede anne Azime Özcan ve kizi Yasemin Özcan’in cansiz bedeni ile karsilasti. Yapilan incelemelerde anne ve kizinin biçaklanarak hayatini kaybettigi belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptigi çalismalar sürerken, Azime Özcan’in güvenlik görevlisi olarak çalisan oglu A.Ö. gözaltina alinarak Kartal Asayis Büro Amirligine götürüldü. Ekipler A.Ö.’nün otomobilinde uzun süre arama yapti. Ekiplerin olay yerindeki çalismalari devam ederken olay yerine gelen cenaze nakil araci ile anne ve kizinin cansiz bedeni daireden çikartilarak Adli Tip Morguna kaldirildi. Polis olayla ilgili çalisma baslatti.

Bir mahalle sakini ise yaptigi açiklamada, "2 saat önce polisler ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Daireye girdiklerinde 2 kadinin öldürülmüs oldugunu ögrendik. Anne ve kiz öldürülmüs. 2 gün önce olmus galiba kimin yaptigini bilmiyoruz. Polisle inceleme yapiyorlar” dedi.

Kaynak: İHA