Ayni Yerde Biçakli Ve Silahli Iki Farkli Olay Açiklamasi 3 Yarali, 4 Gözalti

Sakarya’nin Erenler ilçesinde bulunan bir kafeteryada hesap meselesi yüzünden çiktigi iddia edilen tartisma neticesinde 2 kisi biçakla yaralanirken bölgeden geçen bir araçtan havaya açilan ates sonrasinda da 1 kisi vurularak yaralandi. Biçakli kavgaya iliskin 4 süpheli gözaltina alinirken, bölgede araçtan silahla ates açarak bir kisinin yaralanmasina sebep olan 2 kisi ise polis ekiplerince araniyor.

Ayni Yerde Biçakli Ve Silahli Iki Farkli Olay Açiklamasi 3 Yarali, 4 Gözalti


Olay, Erenler ilçesi Erenler Caddesi üzerinde park alani içerisinde bulunan kafeteryada meydana geldi. Iddiaya göre, hesap meselesi yüzünden iki grup arasinda tartisma çikti. Tartismanin yerini kavgaya biraktigi olayda F.K. (53) ve F.K. (51) biçaklanarak yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan yaralilar hastaneye sevk edildi.

Biçakli yaralama sonrasinda, araçla geçerken havaya ates açtilar

Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptigi esnada ayni bölgede baska bir olay meydana geldi. Otomobil ile parkin yanindan geçen bir araçtan havaya ates açildi. O esnada bölgede bulunan 26 yasindaki C.T. ise silahtan çikan merminin isabet etmesi neticesinde yaralandi.

4 süpheli gözaltina alindi, 2 firari araniyor

Olaylar sonrasinda harekete geçen ekiplerce biçakli yaralamaya iliskin N.A., F.A., Y.A. ve B.A. isimli 4 süpheli gözaltina alindi. Silahla ates açarak bölgeden ayrilan ve isimleri henüz ögrenilemeyen 2 süphelinin yakalanmasi için polis ekipleri çalisma baslatti. Öte yandan, yaralilarin kaldirildigi Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde ise polis ekiplerince genis güvenlik önlemleri alindi.
Kaynak: İHA