Çorum'da Kovid-19'A Yakalanan Solist, Karantinaya Girdigi Evinin Balkonunda Konser Verdi

Çorum'da internet üzerinden yayin yapan bir televizyon kanalinda pazartesi günleri canli yayinlanan müzik programinda sarkilar seslendiren müzisyen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çikmasi nedeniyle stüdyoya gidemeyince, bu haftaki canli yayini karantinaya girdigi evinin balkonundan yaparak izleyicilere eglenceli bir aksam yasatti.

Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çorum Web TV'de pazartesi günleri yayinlanan "Akustik Perde" programinin solisti Ibrahim Sarica, Kovid-19'a yakalandigini ve karantinaya girdigini, bu nedenle bu hafta canli yayina katilamayacagini kanal yöneticilerine iletti.

Önce programi bu hafta yayinlamamayi düsünen kanal yöneticileri, ardindan solistin saglik durumunun da iyi oldugu bilgisi üzerine yayinin, Sarica'nin evinin balkonundan yapilmasina karar verdi.

Belediye görevlileri, canli yayin ekibi ve müzisyenlerden olusan 15 kisilik ekip, gerekli hazirliklari tamamlayarak Sarica'nin evinin bulundugu sokaga ses ve canli yayin sistemi kurdu.

Kanal yöneticilerinin sürprizini memnuniyetle karsilayan Sarica, Çorum Belediyesi Web TV'den canli yayinlanan bir saatlik konser verdi.

Mahalle sakinleri de balkonlarindan izledikleri konserde Sarica'nin seslendirdigi sarkilara eslik etti.

Sarica, konserin ardindan yaptigi konusmada, organizasyonun Kovid-19'la mücadelede kendisine moral oldugunu söyledi.

Saglik durumunun gayet iyi oldugunu belirten Sarica, "Bugün çok farkli bir yerdeyiz. Maalesef ülkemizin de içinde bulundugu Kovid-19 bana da denk geldi ama beni yalniz birakmadiniz. Gerçekten çok degisik duygular içindeyim. Beni yalniz birakmadiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. Iyi ki grup arkadaslarim, Çorum Web TV, sizler iyi ki varsiniz." dedi.

Kaynak: AA