Kocasinan'dan Yüzde 20 Pesin, 10 Ay Taksitli Yatirim Firsati

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan 16 adet konut arsasini yüzde 20 pesin ve 10 ay taksit seçenegi ile 31 Agustos Sali günü düzenlenecek ihale ile satisa sunacak. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini vurguladi.

Kocasinan'dan Yüzde 20 Pesin, 10 Ay Taksitli Yatirim Firsati
Yeni Kocasinan için ilçede büyük bir degisim, yenilik ve gelisim yasandigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini söyledi.

Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in cazibesini, imajini ve prestijini artirmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarina deginerek, “Ihalelerden elde ettigimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 4 adet konut alani, Esentepe Mahallesi’nde 4 adet konut alani, Seker, Ertugrulgazi ve Pervane Mahallesi’nde 2’ser adet konut alani, Yildizevler ve Erkilet Mahallesi’nde 1’er adet konut alani olmak üzere toplam 16 tasinmaz satilacak. Tasinmazlarin ihalesi 31 Agustos Sali Günü saat 14.00’de baslayacak.

Öte yandan ihaleye katilmak isteyen vatandaslar ihalelerle ilgili sartname ve ekleri Emlak Müdürlügü’nden temin edinilebilecek. Ayrica 0(352) 222 70 00 numarali telefondan ayrintili bilgi alinabilecek.
Kaynak: İHA