Kars Belediyesi Kenti Güzellestiriyor

Kars’ta Belediye Baskanligi’nca basta isiklandirma çalismalari olmak üzere bir çok nokta da çalisma yapiliyor.

Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ün girisimleriyle kent estetigi ve güvenlik amaciyla tarihi alanlar ve parklar isiklandirildi. Belediye ekipleri ayrica Fethiye Cami çevre düzenlemesi ve eski Cumhuriyet Lisesi arazisi üzerinde yaptigi çalismalar 3 bin 500 metrekare büyüklügünde 2 adet otoparki kentte hizmete sokarak, vatandaslari araçlarini park etme konusunda rahata kavusturdu.

“Hayvan Pazari iyilestirilerek kapasitesi artirilacak”

Kars Belediyesi’nce kentte bulunan mevcut Hayvan Pazari’nda bir takim çalismalar yapilarak hem iyilestirmeye gidilecek, hem de kapasitesi artirilarak vatandaslara daha iyi ortamda hizmet verilmesi saglanacak. Böylece hayvancilik kenti olan Kars’ta mevcut Hayvan Pazari’na ek olarak 3 bin 289 metrekare padok, 225 metrekare mezat salonu, 50 metre uzunlugunda hayvan yükleme rampasi yapilacak.

“Otogar bakim ve onarima alindi”

Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlari dogrultusunda; yapim çalismalari devam eden mevcut otogar binasinin hizmete girmesi beklenmeden 23 yildir bir çivi dahi çakilmayan mevcut otogar binasinda bakim ve onarim çalismalari yapiliyor. Vatandaslara daha iyi hizmet verme noktasinda yürütülen çalismalarin kisa sürede tamamlanmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA