Hocacihan Mahallesine Aile Sagligi Merkezi Yapiliyor

Selçuklu Belediyesi tarafindan Hocacihan Mahallesine kazandirilacak olan aile sagligi merkezinin yapimi sürüyor.

Belediyeden yapilan açiklamada, Ayasli Sokakta yapimina devam edilen aile sagligi merkezinin 570 metrekare alana sahip oldugu belirtildi.

Bodrum, zemin ve birinci kattan olusan toplam üç katli aile sagligi merkezinin bölgenin saglik alaninda önemli bir ihtiyacini karsilayacagi ifade edilen açiklamada sunlar kaydedildi:

"Hocacihan Aile Sagligi Merkezi içerisinde laboratuvar, kan alma birimi, acil müdahale odasi, 4 adet bebek asi izlem odasi, 6 adet aile hekimi odasi, 2 gebe izlem odasi, 4 adet hemsire odasi ve bir adet egitim odasi yer alacak. 2 milyon 219 bin liraya mal olacak aile sagligi merkezinin ekim ayinda tamamlanmasi bekleniyor."

Açiklamada Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci'nin su ifadelerine yer verildi:

"Selçuklu Belediyesi olarak spordan kültüre, sagliktan egitime birçok alanda yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Saglik alaninda da yine önemli bir yatirima imza atiyoruz. Hocacihan Mahallemizde ihtiyaç dogrultusunda aile sagligi merkezimizin yapimina basladik. Insallah hemsehrilerimizin saglik anlaminda ihtiyaçlarini karsilayacak bir tesisi hizmete sunacagiz."

Kaynak: AA