Çorum'dan Sel Felaketinin Yasandigi Sinop'un Türkeli Ilçesindeki Çalismalara 'Komando' Takviyesi

Çorum Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Asayis Komando Bölük Komutanliginin, sel felaketi yasanan Sinop'un Türkeli ilçesindeki arama kurtarma ve tahliye çalismalarina destek vermek üzere bölgeye hareket ettigi bildirildi.

Valilikten yapilan yazili açiklamada, komandolarin Il Jandarma Komutanligi bahçesindeki törenin ardindan sel felaketinin yasandigi bölgeye ugurlandigi belirtildi.

Jandarma teskilatinin her türlü afette Türk milletinin emrinde görev yaptigi vurgulanan açiklamada, "Jandarma teskilati, Bati Karadeniz bölgesinde meydana gelen afette de tüm imkan, kabiliyet ve ekipmanlari ile milletimizin yaninda olmaya ve milletimizin yaralarini sarmak üzere görevlerini yerine getirmeye azim ve kararlilikla devam etmektedir. Çorum Il Jandarma Komutanligi olarak, sel ve su baskinlarinda zarar gören vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizle birlikte hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah'tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yarali vatandaslarimiza acil sifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA