AK Parti Ankara Il Baskanligindan Orman Yanginlarinin Etkili Oldugu Mugla'ya 21 Tir Yardim

AK Parti Ankara Il Baskanligi, ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere orman yanginlarinin etkili oldugu Marmaris ve Milas'a 21 tir yardim malzemesi gönderdi.

Sincan Hayvancilik bölgesi önünde bekletilen tirlara partililer tarafindan yüklenen malzemeler, duanin ardindan yola çikti.

Orman yanginlarinin etkili oldugu bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak malzemeler arasinda temel gida maddeleri, hijyen malzemeleri, kiyafet, el feneri, kazma, çapa, eldiven, bebek bezi, sarj üniteleri, içme suyu, hayvanlarin bakimi ve beslenmesinde kullanilan malzemeler yer aldi.

AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, Marmaris ve Milas'a gidecek 10 tirda hayvanlar için yem ve saman, diger 11 tirda temel gida maddeleri, hijyen malzemeleri, kiyafet, el feneri, kazma, çapa, eldiven, bebek bezi, sarj üniteleri ve içme suyu gibi malzemelerin bulundugunu söyledi.

Yanginin basladigi günden itibaren Ankara teskilatlari olarak yardimlar için seferber olduklarini ifade eden Özcan, daha önceki afetlerde de çalisma yürüttüklerini aktardi.

Hakan Han Özcan, "Bizler vatandasimizin iyi gününde degil, kötü gününde de yaninda olan bir parti olarak yine milletimizin yanindayiz. Karmasa çikartip çesitli algilarla Türkiye'yi uluslararasi alanda aciz duruma düsürmek isteyen ve bununla alakali keyif naralari atanlar var ama bizler buna müsaade etmeyecegiz. Türkiye güçlüdür, Anadolu halki güçlüdür, fitneye asla müsaade etmez. Bizler ayni 15 Temmuz'da oldugu gibi simdi de teyakkuz halindeyiz." diye konustu.

Kaynak: AA