Bakanlar Soylu Ve Kurum, Kastamonu'da Pursaklar Belediyesi Ekiplerini Ziyaret Etti

Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, afet bölgesinde Mobil Asevi ile destek veren Pursaklar Belediyesi’nin personellerini ziyaret etti.

Bakanlar Soylu Ve Kurum, Kastamonu'da Pursaklar Belediyesi Ekiplerini Ziyaret Etti
Daha önce Mugla, Osmaniye, Manavgat, Milas’taki orman yanginlarinda seferber olan Pursaklar Belediyesi, kuvvetli yagislar nedeniyle sel felaketinin yasandigi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine is makinelerini ve Mobil Asevi’ni yollamasi tarafli tarafsiz herkes tarafindan takdir görmeye devam ediyor.

Sel felaketinin ilk gününden itibaren ilçede bulunan Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, bölgeye destege giden Pursaklar Belediyesi Mobil Asevi’ni ve is makineleri ile çalismalara destek veren ekipleri ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi aldi.

"Pursaklar olarak üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz"

Sel felaketi nedeniyle bölgedeki çalismalara destek verdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Kastamonu afet bölgesinde görev yapan Asevimizi ziyaret ederek personel arkadaslarimiza moral veren Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum’a tesekkür ederiz. Pursaklar olarak üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz. Yaralari hep birlikte saracagiz" ifadelerini kullandi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, afet bölgesinde büyük emek ve gayret sarf eden Pursaklar Belediye personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA