Abaci Ve Erel Aileleri Hayatlarini Birlestirdi

Zonguldak’in Eregli ilçesinin ilk günlük gazetesi Sirin Eregli’nin kurucusu merhum Bedri Erel’in torunu Kdz. Eregli Belediyesi Personeli Ilkin Erel ve İçelli Psikolog Sule Abaci hayatlarini birlestirdi.

Abaci Ve Erel Aileleri Hayatlarini Birlestirdi
Kdz. Eregli’de yayin hayatini sürdüren Sirin Eregli Gazetesi’nin Imtiyaz sahibi Zübeyde Erel ile Kdz. Eregli Gazeteciler Dernegi Baskani ve Sirin Eregli Gazetesi Yazi Isleri Müdürü Safak Erel’in oglu Ilkin Erel, İçel’de yasayan Teslime ve (Merhum) Bilal Abaci’nin kizlari Sule Abaci ile dünya evine girdi.

Doga Park’ta gerçeklesen dügün merasiminde çiftin nikahini Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik kiyarken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Baskani Yilmaz Karaca da nikah sahitligi yapti. Nikahta gençlere nasihatlerde bulunan Baskan Posbiyik, mutluluklar diledi.

Sule ve Ilkin Erel çiftinin dügün törenlerine, belediye baskanlari, siyasi partilerin ilçe baskanlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, is adamlari, bölge esnafi, gazeteciler, Abaci ve Erel ailelerinin yakinlari yalniz birakmadi.

Genç çift gece boyunca çalan müzik esliginde dügüne katilan dostlari ile birlikte dans ekip bu mutlu günlerinin tadini çikartti.
Kaynak: İHA