Kaymakam Dundar Muhtarlarla Asilama Sürecini Degerlendirdi

Mardin’in Midyat Ilçe Kaymakami Tekin Dundar baskanliginda, Milli Irade Ilk-Ortaokulu toplanti salonunda merkez ve kirsal mahalle muhtarlari ile asi çalismalari hakkinda toplanti yapildi.

Kaymakam Dundar Muhtarlarla Asilama Sürecini Degerlendirdi
Milli Irade Ilk-Ortaokulu toplanti salonunda yapilan toplantida artan vaka sayilarinin genelde asi olmayanlar oldugu vurgulanirken, testi pozitif çikip hastaligi agir geçirenlerin de genelde asi olmayanlar oldugu belirtildi. Bunlar göz önünde bulundurularak vatandaslarin bu konuda bilinçlendirilmesi, muhtarlarin gerek merkez gerekse kisal kesimde bulunan vatandaslari asilarin gerek hastanede gerekse aile hekimlikleri tarafindan ücretsiz korona virüs asisi yapildigini belirtmeleri dile getirildi.

Asi çalismalarinin hizlandirilmasi adina muhtarlar ile yapilan toplantida, sinevizyon esliginde Mardin ve ilçelerinde yapilan son güncel asi oranlari gösterilerek daha kisa sürede daha çok asi nasil yapilabilir konusu ele alindi.

Bu süreçte vatandasin saglik ve sihhati için daha kisa sürede daha çok vatandasa ulasip bu hastaligi bir an önce yenmek adina asilar konusunda vatandasin bilinçlendirilmesi ve asilarin yapilmasi aktarildi.
Kaynak: İHA