Izmir'de Iki Otomobilin Kafa Kafaya Çarpistigi Kazada Can Pazari Açiklamasi 1'I Agir 11 Yarali

Izmir’in Ödemis ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen kazada bir araç takla atarken 1’i agir 11 kisi yaralandi. Hastaneye kaldirilan yaralilar tedavi altina alindi.

Izmir'de Iki Otomobilin Kafa Kafaya Çarpistigi Kazada Can Pazari Açiklamasi 1'I Agir 11 Yarali
Kaza, dün aksam saat 21.25 siralarinda, Ödemis–Kiraz karayolu Gereli Mahallesi girisinde meydana geldi. Iddiaya göre, Kiraz istikametinden Ödemis’e seyir halinde olan B.M. (48) idaresindeki 35 AJR 066 plakali Dacia marka araç ile karsi yönden gelen I.D. (34) yönetimindeki 35 DAL 12 plakali TOFAS marka otomobil kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin etkisiyle TOFAS marka araç takla atarken, çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida jandarma, bölge trafik ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Ihbar üzerine gelen saglik ekipleri TOFAS marka araç içerisindeki Ö.D. (28), M.D. (8) ve agir yaralanan Melike D.yi (6), ambulansa alarak Ödemis Devlet Hastanesi’ kaldirildi. Durumu agir olan Melike D.’nin ise daha sonra Izmir’de bulunan bir hastaneye sevk edildigi ögrenildi.

Bir otomobile 8 kisi binmisler

B.M., idaresindeki Dacia marka araçta 8 kisinin bulundugu belirtilirken, yaralilardan F.A. (20), G.Ö. (16), S.T. (30), M.Ö. (30), E.D. (25), Y.T. (17), G.M. (29) ambulansa alinarak kaldirildiklari Ödemis Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindilar.

Öte yandan, Ödemis Jandarma Komutanligi ekipleri yol güvenligini saglarken, Ödemis Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Bölge Trafik Grup Amirligi ekiplerinin de kazayla ilgili sorusturma baslattigi ögrenildi.
Kaynak: İHA