Baskan Bakkalcioglu IBB Baskani Imamoglu Ile Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ile bir araya geldi.

Baskan Bakkalcioglu IBB Baskani Imamoglu Ile Bir Araya Geldi
Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde, Yalova Belediyesi ve Bilecik Belediyesi’nin de katilimlariyla, Bilecik ve ilçelerine yapilacak projeleri gelistirmek ve yürütmek amaciyla IBB Heyetleriyle bir araya geldi. Toplantida projeler masaya yatirilarak karsilikli olarak fikir alisverisinde bulunuldu. Baskan Bakkalcioglu toplantinin ardindan Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ile aksam yemeginde bir araya geldi. Programa Bilecik CHP Milletvekili Yasar Tüzün, Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, Bilecik CHP Il Baskani Metin Yasar, Bilecik Merkez Ilçe Baskani Berna Pamukçu, Bozüyük Ilçe Baskani Ihsan Esel ve Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Vedat Kazici katildi.

Baskan Bakkalcioglu Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’na ve IBB heyetlerine göstermis olduklari ilgi ve alaka nedeniyle tesekkür etti.
Kaynak: İHA