Aydin'daki Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Aydin’in Koçarli ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda viraji alamayan otomobilin yol kenarindaki kayalik alana çarpmasi sonucu 2 kisi hayatini kaybettigi kazada agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Selahattin Has da hayatini kaybetti.

Aydin'daki Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi


Kaza, sabah saat 10.00 sularinda Satilar-Birci yol ayrimi girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden Salih Has (65) yönetimindeki 09 FN 355 plakali Fiat otomobilin yol kenarindaki kayalik alana çarpmasi sonucu yasanan kazada, sürücü Has ile birlikte Muzaffer Aktürk (63) olay yerinde hayatini kaybederken, araçta bulunan ayni aileden iki kisiyse agir yaralandi. Ihbar üzerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Itfaiye ekiplerince otomobilde sikisan yaralilar çikarildiktan sonra, ambulansla hastaneye kaldirildi. Kazanin yasandigi noktada, jandarma ekiplerinin gerçeklestirdigi çalismanin ardindan Salih Has ile Muzaffer Aktürk’ün cenazeleri ise hastane morguna kaldirildi.

Doktorlarin çabalari yasatmaya yetmedi

Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan iki yaralidan biri olan 82 yasindaki Selahattin Has doktorlarin tüm çabalarina ragmen kurtarilamadi. Has’in ölüm haberini alan ailesi ve yakinlari yasa bogulurken, diger yarali M.H.’nin ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA