Pazaryeri'nde Açilan Yaz Spor Okullarinda 6 Bransta 391 Sporcu Egitim Görecek

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde çocuk ve gençleri spora yönlendirmek ve toplumda spor kültürünün olusmasina katki saglamak amaciyla Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünce açilan yaz spor okullarinda 6 bransta 391 sporcu egitim görecek.

Pazaryeri'nde Açilan Yaz Spor Okullarinda 6 Bransta 391 Sporcu Egitim Görecek
Pazaryeri Ilçe Kaymakami Berker Çirak, yaz spor okullarinda egitim görecek kursiyer sporculara basarilar dileyerek, Pazaryeri gençligini spora ve gençlik merkezi üyeligine ve Gençlik Merkezini kullanmalarini tavsiye etti, devletin sporun ve sporcunun her daim yaninda oldugunu belirtti.

Sosyallesmek ve toplumla iç içe olmak sporla mümkün diyen Gençlik ve Spor Müdürü Lütfi Akyüz, Yaz Spor Okullari açilis töreni konusmasinda, “Eger ferdin ruh ve beden sagligini istiyorsak, ferdin her türlü zararli aliskanliklarindan uzak kalmasini istiyorsak, bunun için spor çok gereklidir. Spor içinde bulundugumuz, bilgisayar çaginda, internet çaginda, çocuklarimizin sosyallesmesini ve toplumla iç içe olmalarini saglayacak en önemli unsurlardan bir tanesidir. Ücretsiz kurslarimiz ve etkinlerimiz sizlerin gelisimine katki saglamak ve devletine ve milletine faydali birer birey olmaniza destek olmaktir. Yaz spor okullarimizi degerlendirmek amaciyla buraya gelen degerli sporcularimiza ve onlara emek verecek olan antrenörlerimize tesekkür eder kursiyer sporcularima basarilar dilerim” dedi.

Pazaryeri Ilçe stadyumunda yapilan “Yaz Spor Okulu” açilis törenine, Pazaryeri Ilçe Kaymakami Berker Çirak, Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfi Akyüz, antrenörler ve sporcular katildi.

Kaynak: İHA