Pursaklar Ilçesinden Osmaniye'deki Yangindan Olumsuz Etkilenenlere Yardim

Pursaklar Ilçe Belediyesi ve AK Parti Pursaklar Ilçe Baskanligi'nin, Osmaniye'de yangindan olumsuz etkilenen vatandaslara yardim için hazirladiklari yardim tirlari yola çikti.

Temel gida maddeleri, hijyen malzemeleri ve kiyafetleri yer aldigi tirlarin ugurlanma programina Pursaklar Ilçe Belediye Baskani Ertugrul Çetin, AK Parti Ankara Il Baskan Yardimcisi Cemal Güngör, AK Parti Pursaklar Ilçe Baskani Servet Türkayik ve teskilat mensuplari katildi.

Desteklerin toplanmasinin ardindan AK Parti Pursaklar Ilçe Baskanligi önünde bekletilen kamyona partililer tarafindan yüklenen malzemeler, yapilan duanin ardindan Osmaniye'ye dogru yola çikti.

Pursaklar Ilçe Belediye Baskani Çetin, yaptigi açiklamada, orman yanginlarindan duydugu üzüntüyü dile getirdi.

Ilçe halkinin orman yanginlarina karsi duyarli oldugunu ifade eden Çetin, söyle konustu:

"Yeni hazirladigimiz bu yardim konvoyunu Osmaniye'ye gönderiyoruz. Daha önce ki yangin yerlerine de yardimlarimiz olmustu. Osmaniye'de hem yerlesim yerlerinde etkili olan yangindan dolayi bu konvoyumuzu oraya gönderiyoruz. Özellikle gezici asevimiz çok ciddi kapasitede yemek üretebiliyor. Orada hem yardim gönüllülerine, personelimiz ve yangindan etkilenen vatandaslara gün boyu yemek çikartacaktir. 24 saat çalisabilecek kapasitesi var. Bunun yani sira gida, temizlik, kiyafet gibi temel ihtiyaç yardimlarimizda ayri tirlarda gidiyor."

AK Parti Il Baskan Yardimcisi Güngör ise devletin ve milletin zorluklarin üstesinden gelebilecek güçlü iradeye sahip oldugunu belirterek, "Cumhurbaskanligi ve Ankara Il Baskanligimizin baslatmis oldugu Yaralari Sariyoruz Kampanyasina ilçe baskanliklarimiz ve belediye baskanlarimiz güçlü bir destek verdiler." dedi.

Kaynak: AA