AK Partili Çigdem Karaaslan Partisinin 'Atakum Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi'na Katildi

AK Parti Çevre, Sehir ve Kültürden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, 64. Atakum Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi'na katildi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde gerçeklestirilen toplantiya Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Samsun Milletvekili Orhan Kircali, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Mehmet Köse, AK Parti Atakum Ilçe Baskani Abdulkadir Köstek ve partililer katildi.

Programda konusan Karaaslan, geçen günlerde sehit düsen 5 Mehmetçige Allah'tan rahmet diledi. Samsun, Ordu, Gaziantep, Aksaray ve Kirikkale'deki sehit yakinlarina ve tüm Türkiye bassagligi dileyen Karaaslan, "Bir taraftan terörle mücadelemiz yogun olarak devam ediyor. En son aldigim rakam 15 teröristin etkisiz hale getirildigiydi. Dolayisiyla bizler bir taraftan böyle büyük bir mücadele verirken vatan evlatlarimizla birlikte hem Türkiye'de hem sinirlarin ötesinde bir taraftan da biz onlara layik olmak için ne yapabiliriz bu mücadelenin hangi parçasinda en büyük basariyi elde edebiliriz çabasi içerisindeyiz. Eger öyle olmasaydi bugün hiçbir kuvvet sizi bu salonda tutamazdi." ifadelerini kullandi.

Böyle güzel bir cografyada, böyle güzel bir sehre hizmet etmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde seçilerek göreve gelmis olmaktan gurur duydugunu dile getiren Karaaslan, "AK Parti ailesinin bir ferdi olmak, Sayin Cumhurbaskanimizin yol arkadasi olmak, sizlerin yol arkadasi olarak ayni amaca hizmet etmek çok degerli benim için. Allah izin verir de 2023'ü görür ve o dönemde de o gayreti gösterip oradan da zaferle çikarsak artik Türkiye'nin önüne geçmek mümkün olmayacak. Iste bu yüzden 2023 çok önemli diyoruz. Ondan sonra bu yükselisin önü kesilemez bir boyut kazanacak. Bugünkü yaris kendi aramizda degil, siyaset yapan diger partiler arasinda da degil. Bugünkü yaris dünya ile yapilan bir yaris. Çünkü biz daha büyük daha önemli daha özel bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu için bir liderimiz var. Onun sahip oldugu çok güçlü bir irade var. Ayni zamanda ona inanan, ona güvenen, destek veren, yaninda olan milyonlar var." dedi.

Karaaslan, ekip olarak yaptiklari isin sorumlulugunun çok agir oldugunu belirterek "Insallah sorumlugunu verebilenlerden oluruz. Çünkü karsi taraf çok kötü siyaset yapiyor. Yalan, dolan, iftira. Söyleyeyim birkaç milyon kisiye ulassin bu yalan, o birkaç milyon kisiden birkaç yüz bin kisi bunun yalan oldugunu anlar ama geriye kalan birkaç yüz bin kisi de bize inanir diye yapilan bir siyaset tarzi olabilir mi? Hele böyle bir cografyada yasarken. Dolayisiyla bu kötü ve sig siyasetle mücadele bizim isimiz." diye konustu.

Karaaslan, sunlari kaydetti:

"Biz Atakum'da kapi kapi dolasarak önümüzdeki genel seçimlerde elde edecegimiz büyük basarinin arkasindan bir ikinci büyük dalga seklinde 2024 seçimlerinde de bu sehirde 17 ilçenin tamamini Cumhur Ittifaki'yla birlikte gelecege tasiyacak kadrolar olusturacagiz ve Atakum basta olmak üzere hizmetten mahrum kalan bu alanda sinirli kalan ve maalesef hak ettigi hizmeti alamayan hiçbir ilçemiz kalmayacak. Hedefimiz net, gayretimiz net, inancimiz net, dava bilincimiz net dolayisiyla bize düsen de bundan sonra çalismak. Çalismak zamanidir. sahada olmak zamanidir. meydani bos birakmamak zamanidir."

Kaynak: AA