Izmir'de Otluk Alanlarda Çikan Yanginlar Söndürüldü

Izmir’in Karsiyaka ve Konak ilçesinde otluk alanda çikan yanginlar, çok sayida itfaiye ekiplerince yapilan müdahaleler ile kontrol altina alinarak söndürüldü.

Izmir'de Otluk Alanlarda Çikan Yanginlar Söndürüldü
Edinilen bilgiye göre yangin, aksam saatlerinde Örnekköy Mahallesi 7563/10 Sokak’ta bulunan otluk alanda çikti. Otluk alandan alevlerin yükseldigini gören vatandaslar durumu polis ve 110 ekiplerine bildirdi. Yerlesim yerlerine yakin bir noktada meydana gelen yangin, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince yapilan çalismalar neticesinde kontrol altina alinarak söndürüldü.

Kundaklama süphesi

Bir diger otluk alandaki yangin ise aksam saatlerinde Konak ilçesi 2. Kadriye Mahallesi 555 Sokagin caddeye bakan yamacinda meydana geldi. Otluk alandan alevlerin yükseldigini gören vatandaslar durumu polis ve 110 ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen itfaiye ekiplerince alevler kontrol altina alinarak söndürülürken, vatandaslarin yangin alanina yakin bir noktadan kaçan sahislarin oldugu yönünde polis ekiplerine beyanda bulunmasi üzerine, ekipler tarafindan kundaklama süphesi üzerine çalisma baslatildi.

Her iki yanginin çikis nedeni ile ilgili baslatilan sorusturmalarin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA