Sanat Ve Antika Meraklilari Baaf Bodrum'da Bulusuyor

Türk ve dünya turizminin gözde mekani Bodrum, bu kez de antika meraklisi ve koleksiyonerler sanatseverlere ev sahipligi yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuari 28 Temmuz da ziyaretçileriyle bulusacak.

Sanat Ve Antika Meraklilari Baaf Bodrum'da Bulusuyor
Sanatin iyilestirici gücü ile geçirdigimiz kötü günlerin izlerinin silinecegi Baaf Bodrum Fuari, Mugla Büyüksehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Herodot Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek.

Ülkemizin taninmis usta ressamlarinin ve antikacilarinin katilacagi Baaf Bodrum; Sanatsever ve Antika meraklilarini agirlamaya hazirlaniyor.

Baaf Bodrum Fuarinda 500’ün üzerinde sanatçinin eserleri yaklasik 4 bin m2’lik alaninda sergilenecek. 15 binden fazla sanatseverin beklendigi fuar ile dünyanin en önemli sanat fuarlarindan birinin de temelleri atilmis olacak. Sanatseverler ve koleksiyonerler fuarda, katilimci kurumlarin özenle olusturdugu seçki baglaminda, sanatsal üretim (resim, heykel, baski, fotograf vb) ve antika objelerin yani sira yetkin yapitlardan olusan koleksiyon seçkileriyle bulusma, sanatsal malzeme ve yayinlara iliskin faaliyet gösteren saygin birimlerle bir araya gelebilme, farkli basliklari içeren bir dizi akademik etkinliklerle (konferans/sunum, panel, söylesi vb) kucaklasma, sansi bulabilecek.

Dünyanin en önemli turizm mekanlarindan biri olan, Bodrum’da dünyanin önde gelen koleksiyoner, sanatçi ve sanatseverlerin bulusacagi Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuari Türk turizmine de çok önemli katkilar saglayacak.

18.00- 24.00 saatleri arasinda gerçeklesecek olan fuarda ziyaretçiler gündüz tatilin keyfini çikartirken, aksamlari da sanat eswrleriyle bulusma firsati yakalayacak.

“Vakt-i Fener” ilk defa sanatseverler ile bulusuyor

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir ilki gerçeklestirerek hayata geçirdigi “Vakt-i Fener” ilk defa Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuari’nda sanatseverler ile bulusacak. Fenerbahçe’nin bir asri asan tarihinden önemli kesitleri tek bir eserde birlestiren Vakt-i Fener Burak Karavit imzasi tasiyor.

27 Temmuz günü saat 19.00’da açilis seremonisi ile baslayacak, Önizleme ve Kerem Görsev mini Konseri ile devam edecek Baaf Bodrum Fuari, 01 Agustos 2021 Pazar aksamina kadar açik olacak.
Kaynak: İHA