Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi Açiklamasi 'Transferler Gizli Yapilir, Transfer Bittigi Gün Açiklanir'

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, transferlerin yapilmadan önce konusulmasinin, kulübe zarar verecegini belirterek, "Transferler gizli yapilir, transfer bittigi gün açiklanir" dedi.



Çebi, Bodrum Besiktaslilar Derneginin ilçedeki bir restoranda düzenledigi sampiyonluk kutlama gecesine katildi.

Baskan Çebi, burada yaptigi konusmada, transfer sürecine deginerek, "Ben disarida dolasirken yanima gelen bütün Besiktasli arkadaslar sadece transfer soruyorlar. Yanima gelenler 'Alex'ten ne haber?' diyor. Ya arkadas bir 'nasilsin' de, bir 'günaydin' de. Transferler gizli yapilir, transfer bittigi gün açiklanir. Transferin daha evvel konusulmasi kulübümüze zarar verir. Onun için hosgörü rica ediyorum." diye konustu.

Besiktas'in sampiyonluklarindan da bahseden Çebi, söyle konustu:

Sampiyonluklarda birlik ve beraberligin önemine isaret eden Çebi, Sampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca, ne futbolcu, ne baskan ne de yönetici. Ancak herkes bir araya geldiginde bunu basarabilirsiniz. Iki kisiyle hiçbir sey olmaz. Kulüp çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Bu seneki sloganimizla bitiriyorum ve 'sampiyon sensin' diyorum. Seneye de insallah sampiyon yine sensin. Sen taraftar, sen Besiktas'sin."

Gece, Besiktas marslarinin çalinmasi ve canli müzik esliginde devam etti.

Kaynak: AA