Suuçtu Bayram Tatilinde Ziyaretçi Akinina Ugradi

Mustafakemalpasa’da bulunan doga harikasi Suuçtu selalesi Kurban Bayrami tatilinde yaklasik 60 bin yerli ve yabanci ziyaretçi ile bu yilin rekorunu kirdi.

Suuçtu Bayram Tatilinde Ziyaretçi Akinina Ugradi
Bursa’nin önemli destinasyon alanlarindan biri olan selalenin de içinde yer aldigi tabiat parkina günü birlik gelen yerli ve yabanci ziyaretçiler, tatil süresince fotograf çektirip, doga yürüyüsü yaparak bayramin güzelligini yasadi.

Kisitlamalarin kaldirildigi Kurban bayrami dolayisiyla uzayan 9 günlük tatilde Suuçtu selalesi yaklasik 60 bin ziyaretçi ile en yüksek ziyaretçi sayisina ulasti.

Etrafini saran kayin agaçlari, temiz havasi ve soguk suyu ile dikkat çeken Suuçtu Selalesi ziyaretçiler tarafindan gezi alani ve piknik yeri olarak tercih edildi.

Bisiklet ve yürüyüs yollari ile Suuçtu selalesi tabiat parkinin göz kamastiran güzelligini kesfe çikan yerli ziyaretçilerin yani sira selale, turistlerin ve fotograf meraklilarinin ugrak yeri olurken 38 metre yüksekten akan selale önünde özçekim yapmak için ziyaretçiler adeta birbirleri ile yaristi.
Kaynak: İHA