Gaziosmanpasa'da Otomobilin Çarptigi 3 Kisi Yaralandi

Sollama sirasinda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yoldan karsiya geçen 3 kisiye çarpti Kaza yapan sürücüye çevredeki vatandaslar tepki gösterdi. Otomobilinin içinde bir süre bekletilen sürücü, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi

Gaziosmanpasa'da otomobilin çarpmasi sonucu yaralanan 3 kisi hastaneye kaldirildi.

Barbaros Hayrettinpasa Mahallesi Hoca Ali Aslan Caddesi'nde seyreden, 34 BNE 733 plakali otomobilin sürücüsü Batuhan K. sollama sirasinda direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun karsisina geçen Mehmet Albayrak (53), agabeyi Oktay Albayrak (58) ve kuzenleri Ahmet Bayrak'a (55) çarpti.

Kazada yaralanan 3 kisi, ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Yaralilardan Mehmet Albayrak'in durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kaza yapan sürücüye çevredeki vatandaslar tepki gösterdi. Bir süre tartaklanan sürücü daha sonra diger vatandaslar tarafindan kurtarildi. Otomobilinin içinde bir süre bekletilen sürücü, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Sürücünün yaninda bulunan ve kimligi henüz belirlenemeyen bir kisinin ise kaçtigi ögrenildi.

Görgü tanigi Cebrail Akici, gazetecilere yaptigi açiklamada, otomobilin caddeye süratli bir sekilde girdigini söyledi.

Kazanin otomobilin sollama yaptigi sirada meydana geldigini anlatan Akici, "Kenarda yürüyen 3 kisiye vurdu. Birini ön kaputtan ön cama vurup arkaya atti. Digerlerini de yana firlatti. Yaralilardan bir tanesinin durumu agir. Soförün yanindaki kisi kaçti." dedi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

Kaynak: AA