Gaziosmanpasa'da Otomobil Karsiya Geçen Yayalara Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Istanbul Gaziosmanpasa’da hatali sollama yapan otomobil, kontrolden çikarak karsidan karsiya geçen yayalara çarpti. Kazada, 1’i agir 3 kisi yaralanirken, otomobil sürücüsü çevredeki vatandaslar tarafindan linç edilmeye çalisildi.

Gaziosmanpasa'da Otomobil Karsiya Geçen Yayalara Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali
Kaza, saat 18.00 siralarinda Gaziosmanpasa Barbaros Hayrettin Pasa Mahallesi Hoca Ali Aslan Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, önündeki otomobili geçmek için sollama yapan Batuhan K. kontrolündeki 34 BNE 733 plakali araç, karsidan karsiya geçen 3 kisiye çarpti. Aracin çarpmasiyla sahislardan birinin havaya savrularak otomobilin camina düstügü, diger 2 kisinin ise yol kenarina savruldugu ögrenildi. Sürücü Batuhan K., kazanin sokuyla uzun süre araçtan çikamadi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ekip sevk edildi. Polis, kazanin meydana geldigi caddeyi trafige kapatarak güvenlik önlemi aldi. Yaralilar saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansa alinarak hastaneye kaldirildi.

Kaza yapan araç sürücüsüne linç girisimi

Sollama yaparak önündeki araci geçen ve 3 kisiye çarpan araç sürücüsü Batuhan K.’yi çevredeki vatandaslar linç etmeye çalisti. Öfkeli kalabaligi çevredeki diger vatandaslar sakinlestirdi.

Kazayi gören mahalle sakini Cebrail Akici, “Araba süratli bir sekilde caddeden girdi. Önünde bir araba vardi. Sol geçti. Gaza yüklendi. Gaza yüklendigi an, yolda kenarda yürüyen 3 kisiye birlikte çarpti. Birini ön kaputtan ön cama vurup arkaya atti. Öbür kisileri de yana firlatti. Sürücüye hiçbir sey yapmadilar. Sadece abisi bir iki tane tokat atti. Ondan sonra sürücüyü koruma altina aldilar. Yaralilarin durumu agir. Bir tanesi beyin kanamasi, iç kanama geçirebilir. Bir kisi daha vardi. O kaçti” dedi.

Kaynak: İHA