Direge Çarpan Otomobil Kagit Gibi Büküldü Açiklamasi 2 Yarali

Zonguldak’in Kozlu ilçesinde iki otomobilin karistigi kazada 2 kisi agir yaralandi. Direge çarparak hurdaya dönen Fiat marka otomobil ise adeta kagit gibi ikiye büküldü.

Direge Çarpan Otomobil Kagit Gibi Büküldü Açiklamasi 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, aksam saatlerinde Kozlu ilçe girisinde meydana geldi. Iddialara göre, Kozlu istikametine ilerleyen K.K yönetimindeki 67 AG 761 plakali Fiat marka otomobil, arkadan seyreden 67 ABL 083 plakali baska bir Fiat marka otomobilin çarpmasi sonucunda kontrolden çikarak elektrik diregine çarpti. Kazada sürücü K.K. ve E.K. araç içerisinde sikisti. Direge çarparak durabilen otomobil adeta kagit gibi ikiye büküldü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri çagrildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücü K.K. ve yaninda bulunan E.K.’ye sikistigi yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. E.K.’nin kazadan dolayi ayaklarinda kirik meydana geldigi ögrenildi. Ilk müdahalesi yapilan yaralilardan E.K. Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Uygulama ve Arastirma Merkezi’ne, K.K. ise Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Araçlarin çekici yardimiyla olay yerinden kaldirilmasinin ardindan yol yeniden ulasima açildi. Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA