Baskentte Tek Katli Evde Çikan Yangin Söndürüldükten Sonra Fenalasan Itfaiye Eri Yasamini Yitirdi

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas: 'Acimiz çok büyük. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve itfaiye camiamiza bassagligi dilerim'

Ankara'nin Sincan ilçesinde tek katli bir evde çikan yanginin söndürülmesinin ardindan fenalasip hastaneye kaldirilan itfaiye eri Bayram Koç vefat etti.

Alinan bilgiye göre, Sincan Beyobasi Mahallesi'nde ev yangini olduguna dair gelen ihbar üzerine Ankara Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi Temelli ve Polatli istasyonu ekipleri olay yerine ulasti.

Ekipler, tek katli müstakil evin çatisinda çikan yangini söndürdü. Yangin söndürüldükten sonra olay yerinde rahatsizlanan Temelli Istasyonu'nda görevli iftafiye eri Bayram Koç, ambulansla Polatli Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Bayram Koç, hastanedeki müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Koç'un, kalp krizi nedeniyle hayatini kaybettigi belirtildi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Twitter'dan paylastigi bassagligi mesajinda, "Temelli Istasyonumuzda görevli mesai arkadasimiz Bayram Koç, Sincan'daki bir yangina müdahale esnasinda fenalasti ve hastaneye kaldirilirken yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Acimiz çok büyük. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve itfaiye camiamiza bassagligi dilerim." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA