Boyabat Kaymakami Çetin'den Kurumlarla Sehit Yakinlarina Bayram Ziyareti

Boyabat Kaymakami Mehmet Nuri Çetin, Kurban Bayrami dolayisiyla kurumlari ve sehit ailelerini ziyaret etti.

Çetin ve beraberindekiler, 75. Yil Boyabat Devlet Hastanesini ziyaret edip hastalara geçmis olsun dileginde bulunup bayramlarini kutladi.

Daha sonra Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ilçe Jandarma Komutanligi, 112 Acil Istasyonu, Boyabat Itfaiyesi, Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligini ziyaret eden Çetin, buradaki görevlilerle bayramlasti.

Kara yolundaki denetimlerde de durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularin bayramlarini kutlayan Çetin, hayirli yolculuklar diledi.

Çetin, sehit Emin Erdogan'in babasi Murat Erdogan ve sehit Mustafa Karademir'in babasi Mehmet Karademir'e de ziyarette bulunarak, bayramlarini kutladi.

Vatan topraklarinda özgürce, huzur içinde yasamalarini sehitlere borçlu olduklarini vurgulayan Çetin, "Sizler sehit yakinlari olarak devletimize emanetsiniz. Devletimiz her zaman yaninizdadir. Tüm sehitlerimize Allah'tan rahmet, yakinlarina saglikli, uzun ömürler diliyoruz." dedi

Kaymakam Çetin'e ziyaretlerinde Ilçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat Ilçe Jandarma Komutan Vekili Tegmen Hüseyin Can Uzan, Boyabat Müftü Vekili Riza Kizilaslan, Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Matuk ve Boyabat 75. Yil Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Seda Sezen Göktas eslik etti.

Kaynak: AA