Tarakli'da Protokol Üyeleri Görev Basindaki Personelle Bayramlasti

Sakarya'nin Tarakli ilçesinde Kurban Bayrami dolayisiyla protokol üyeleri, görev yapan personeli ziyaret ederek bayramlasti.

Kaymakam Halis Haciismailoglu ve Belediye Baskani Ibrahim Pilavci'nin yani sira Ilçe Jandarma Komutani Kidemli Basçavus Mustafa Karadas, Emniyet Amiri Berke Yasir Biber, görev basindaki jandarma, polis, saglik, itfaiye ve orman isletmesi personelini ziyaret etti.

Milletin hizmetinde ve emrinde olan emniyet, jandarma, itfaiye ve saglik teskilatlariyla gurur duydugunu belirten Haciismailoglu, "Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberligimizi daha da pekistirdigimiz, sevinçlerimizi ve mutlulugumuzu paylastigimiz özel günlerdir. Bir Kurban Bayramini daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde bulusmaktayiz. Her türlü güzelligin ve mutlulugun yasandigi bayramlar esin, dostun, akrabanin, hastalarin ve büyüklerin ziyaret edildigi, muhtaçlara yardim elinin uzatildigi, çocuklarin sevindirildigi, darginliklarin giderildigi, küskünlerin baristigi sevgi ve magfiret günleridir. Kurban Bayrami'nin insanliga, ülkemize ve halkimiza baris, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." seklinde konustu.

Pilavci da bayramlarin, birlik ve beraberligin, sevgi ve sayginin, kaynasmanin en üst düzeyde oldugu müstesna günler oldugunu belirtti.

Bayramlarin Türk-Islam aleminde darginlarin baristigi, küskünlüklerin giderildigi, muhabbetin arttigi, yardimlasma ve dayanismanin öneminin hatirlandigi günler oldugunu aktaran Pilavci, "Içinde bulundugumuz salgin süreci açisindan bir kez daha hatirlatmak için; lütfen hijyene ve kurallara azami ölçüde dikkat edelim. Hastalik bitmis degildir, sagligimizin her seyden daha kiymetli oldugunu lütfen unutmayalim. Allah bizlere sevdiklerimizin acisini yasatmasin." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA