Safranbolu Protokolü, Asmaalti Bayramlasmasinda Bir Araya Geldi

Tarihi evleri ile ünlü Safranbolu’da geleneksel hale gelen, Asmaalti bayramlasma programinda ilçe protokolü bir araya gelerek bayramlasti.

Safranbolu Protokolü, Asmaalti Bayramlasmasinda Bir Araya Geldi
Eski çarsida yapilan bayramlasmaya, Safranbolu Kaymakami Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Ilçe Emniyet Müdürü Bülent Yesilyurt, Ilçe Jandarma Komutan Vekili J. Yüzbasi Hasan Arikan , Safranbolu TSO Meclis Baskani Cengiz Ünal, TSO Baskani Ali Sami Acar, Belediye Baskan Yardimcisi Halil Bakkal, kamu kurum ve kuruluslarinin müdür ve amirleri, STK temsilcileri ile çarsi esnafi ve vatandaslar katildi.

Safranbolu Kaymakami Mehmet Türköz, bayramlasmada 1 Temmuz’dan itibaren yeni normallesme ile biraz rahatlik saglandigini ancak yine de tedbirin elden birakilmamasi gerektigini vurguladi.

Kaymakam Türköz, "Bayramlarimiz bizler için yardimlasmanin, dayanismanin önemli oldugu günlerdir. Bu nedenle de güzel bir gün yasiyoruz. Her birinize katildiginiz için tesekkür ediyor, bir kez daha bayraminizi tebrik ediyorum." dedi.

Ilçe protokolü daha sonra, sirasi ile Ilçe Jandarma Komutanligi, Safranbolu Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, Safranbolu Devlet Hastanesi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve son olarak da Hasan Dogan Sevgi Evleri ziyaret edildi.

Ziyaretlerin ardindan bir açiklama yapan Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse ise, “Tarihi Çarsi’da geleneksel hale gelen bayramlasmamizi, uzun bir aradan sonra gerçeklestirdik. ’Korumanin Baskenti’ olarak nitelendirilen Safranbolu’muzda, her zamanki gibi huzur içerisinde bir bayrami yasiyoruz. Yine inaniyorum ki, bu huzur ortamindan ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabanci misafirlerimiz de olumlu yönde etkilenecektir. Tüm birimlerimizle birlikte Safranbolu’muz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya, yilmadan çalismaya devam edecegiz. Bu vesile ile bir kez daha degerli hemsehrilerim basta olmak üzere tüm Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutluyorum.” dedi.

Kaynak: İHA