(Özel) Ukraynali Turistlere Hirsizlik Soku

Ukrayna’dan Türkiye’ye gezi için gelen turistler, Eminönü’nde hirsizlik soku yasadi. Otobüs ile Eminönü’ne gelen Ukraynali turistlerin otobüsüne giren 2 hirsiz, içerisinde bir miktar para ve pasaportlarin oldugu çantalari aldi. Yabanci uyruklu hirsizlarin giderken çaldiklari çantayi düsürmesi ise kameralara yansidi.

Olay, 1 Mayis 2021 tarihinde Eminönü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gezi için Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen turistler tur otobüsü ile Eminönü’ne geldi. Burada araçtan inen turistler araçtan uzaklastiktan sonra yabanci uyruklu 2 kisi otobüsün yanina geldi. Daha sonra otobüse giren 2 hirsiz, turistlere ait olan ve içerisinde para ve pasaportlarin oldugu çantayi aldi.

O anlar kamerada

Girdikleri otobüsten çantalari alarak oradan uzaklasan 2 hirsiz ellerindeki çantayi yere düsürdü. Daha sonra çantayi yerden alan hirsizlar etrafi gözetledikten sonra hiçbir sey olmamis gibi oradan ayrildi. Hirsizlarin otobüsten uzaklasmasi ve çaldiklari çantayi yerden almalari bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Otobüse geldiklerinde çantalarinin olmadigini fark eden Ukraynali turistler durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptiklari inceleme sonrasi Cezayir uyruklu olduklari ögrenilen 2 kisi yakalandi.
Kaynak: İHA