Kron'un Siber Güvenlik Ürünü Ikinci Kez Gartner'in Magic Quadrant Raporunda

Yazilim ürünlerini Avrupa, AsyaPasifik, Güney ve Kuzey Amerika'ya ihraç eden Kron, kendi sektöründe Türkiye'den bu rapora iki yil üst üste giren tek Türk sirketi olma unvanini elde etti.

Kron, teknoloji alaninda dünyanin önde gelen arastirma ve danismanlik sirketi Gartner'in Magic Quadrant for Privileged Access Management 2021 Raporu'nda yer alma basarisina imza atti.

Kron'dan yapilan açiklamaya göre, yazilim üreticisi olarak global arenada faaliyet gösteren sirket, siber güvenlik alaninda bir kez daha Magic Quadrant Raporu'nda yer alarak basarisini tescilledi.

Geçen yil da ayni raporda yer alan sirket böylece siber güvenlik alaninda Türkiye'den bu rapora iki yil üst üste giren tek Türk sirketi olma basarini gösterdi.

Gartner, raporunu, global arenada ürün gelistiren tüm sirketlerin yazilim çözümlerine ait teknolojik seviyelerini, yaraticiklarini, piyasadaki etkinliklerini ve ayricalikli erisim yönetimi (privileged access management-PAM) alanindaki etkinligini degerlendirerek olusturuyor.

Açiklamada konuya iliskin görüslerine yer verilen Kron Yönetim Kurulu Baskani Lütfi Yenel, dünyaca ünlü Gartner'in raporunda geçen yil oldugu gibi bu yil da yer aldiklarini belirterek "Ayricalikli erisim yönetimi alaninda Türkiye'nin ve dünyanin lider konumdaki kurumlarina hizmet veren ve yazilim ürünlerini Avrupa, Asya-Pasifik, Güney ve Kuzey Amerika'ya ihraç eden bir sirket olarak ürünlerimizin basarisi ve kalitesinin Gartner tarafindan bir kez daha tescil edilmesinin mutlulugunu yasiyoruz. Bu basariya katki sunan tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ederim." degerlendirmesini yapti.

Kaynak: AA