Bodrum Belediyesi Bin 200 Personeli Ile 7/24 Bayram Mesaisinde

Bodrum Belediyesi ekiplerinin bayram mesaisi basladi. Belediye ekipleri 1200 personeli ile 7/24 vardiyali çalisma esasiyla hizmet vererek ilçede yasanacak tüm olumsuzluklarin önüne geçti.

Bodrum Belediyesi Bin 200 Personeli Ile 7/24 Bayram Mesaisinde
Bayram tatili boyunca 1200 personeli ile vardiyali olarak yogun mesai yapan Fen Isleri, Park Bahçeler, Temizlik Isleri, Destek Hizmetleri ve Zabita Birimleri Kurban Bayrami boyunca sahada koordineli bir sekilde çalisiyor. Bayram tatiliyle birlikte yogunlasan ana caddelerde, sahillerde, park ve bahçeler ile yol kenarlarinda temizlik faaliyetleri son sürat devam ediyor.

Bayram tatiliyle birlikte Bodrum genelinde tedbirlerini arttiran Bodrum Belediyesi ekipleri, özellikle temizlik konusunda ciddi çalismalar yapiyor. Ekipler, bayram öncesi Bodrum-Güvercinlik arasinda baslattiklari temizlik çalismasinda araçlardan atilan çok miktarda atik malzeme topladi. Yol kenarlarindaki temizlik çalismasi Bodrum genelinde devam ederken; özellikle vatandaslardan, araçlarindan disariya çöp atmamalari, dogaya ve çevreye duyarli olmalari, sahil, cadde ve sokaklarda bulunan çöp kutularinin kullanilmasina özen gösterilmesi istendi.

Kurban atiklarina aninda müdahale

Denetimlerin araliksiz sürdügü bayramda, kurban kesim alanlarinda olusan kurban atiklarina müdahale edildi, Fen Isleri, Park Bahçeler, Zabita Birimleri ve Destek Hizmetleri ile Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, sahada koordineli bir sekilde yürüttükleri çalismalar kapsaminda, kurban atiklarina aninda müdahale etti. Atik toplanilan bölgeleri köpüklü suyla yikayan ekipler, bölgeyi dezenfekte etti. Zabita ekipleri, ilçe sakinlerinin ve misafirlerin rahati, huzur ve güvenligi için sahada sürekli denetim yapti.

Baskan Ahmet Aras: Bu kent, bu doga hepimizin

Bodrum genelinde baslattiklari temizlik seferberligini siki tutmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Aras, “Çevrenin ve doganin önemini bilmek zorundayiz. Bu kent hepimizin, bu doga hepimizin” dedi ve söyle devam etti: “Insan sagligini merkeze alan bir anlayisla ve 24 saat esasiyla, büyük bir dikkat ve hassasiyet içerisinde vatandaslarimiza hizmet veriyoruz. Ilçemizde herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ekiplerimizle, çalisma arkadaslarimizla birlikte büyük çaba sarf ediyoruz. Tüm vatandaslarimizin ve misafirlerimizin huzurlu bir tatil geçirmelerini saglamak için vardiyali bir sekilde çalistik. Vatandaslarimiz da çevre temizligine dikkat ettiler, belediyemize destek oldular. Çok tesekkür ediyoruz” dedi.

850 ton atik toplaniyor

Sahada normal günlerde 300 iken bayram yogunlugundan dolayi 450 personelle hizmet veren Bodrum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, 1 günde 850 ton atik topladigi belirtildi. Bodrum Belediyesi bayram boyunca herhangi bir olumsuzluga karsi hazir bekletilen müdahale ekiplerinin de teyakkuzda oldugunun altini çizdi.
Kaynak: İHA