Battalgazi'de 2 Mahalleye 2 Milyon TL'lik Yatirim

Battalgazi Belediyesi, 2021 yili programi içerisinde yer alan Yarimcahan ve Çolakli Mahallelerinde toplam 2 milyon 100 bin TL maliyetli 15 kilometrelik sathi kaplama çalismasi gerçeklestirdi.

Battalgazi'de 2 Mahalleye 2 Milyon TL'lik Yatirim
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in “2023 yilina kadar Battalgazi’de girilmedik sokak, yapilmamis yol birakmama” talimati kapsaminda çalismalarini sürdüren Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçede asfalt çalismalarinda ilkleri gerçeklestirmeye devam ediyor.

‘Yol medeniyettir. Yol hayattir’ düsturuyla hareket eden Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, 2021 yili programi içerisinde yer alan Yarimcahan mahallesinde 7 kilometre, Çolakli Mahallesinde ise 8 kilometre olmak üzere, toplam 2 milyon 100 bin TL maliyetli sathi kaplama çalismasi gerçeklestirdi. Ekiplerin, iki mahallede toplam 15 kilometrelik sathi kaplama çalismasi, vatandaslar tarafindan da takdirle karsilandi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Acun ve Eyüp Saglam ile birlikte ekiplerin çalismalari yerinde inceledi. Fen Isleri Müdürü Rifat Arica’dan çalismalar hakkinda bilgiler alan Baskan Güder, Battalgazi’de 2023 yilina kadar asfaltlanmadik yol birakmayacaklarina dikkat çekti.

Muhtarlardan Baskan Güder’e hizmet övgüsü

Çalismalardan dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini ileten Yarimcahan Mahalle Muhtari Hasan Erdili, “Battalgazi Belediyemiz gece gündüz çalisiyor. Ara yollarimiz, bahçe yollarimiz ve ana yollarimiz çok dardi. Patikaydi. Toplulastirma sonucu yollarimiz genisledi. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’in talimatiyla 2021 yili programi içine alindi. Yollarimiz yapildi. Allah baskanimizdan razi olsun. Sag olsun, var olsun. Hizmet görmek isteyen buyursun Battalgazi’ye gelsin. Mahallem adina tesekkür ediyorum” derken, Çolakli Mahalle Muhtari Sahin Çolakoglu ise, “Osman baskanim ve ekibine sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Bu yollar daha önce gerçekten geçilmiyordu. Yazin toz topraktan kisin ise çamurdan geçilmiyordu. Toplulastirma bu yollarin genisletilmesini bakimini yapti. Akabinde Battalgazi Belediyesi hizli bir sekilde Çolakli ve Yarimcahan mahallelerini birbirine baglayan yolun çalismasini yapti. Battalgazi Belediyemiz gerçekten çalisiyor. Baskanima ve tüm ekibine tesekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razi olsun” seklinde konustu.

"Battalgazi Belediyesi hizmete doymuyor”

Battalgazi Belediyesi’nin hizmete doymadigini aktaran Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ise “Göreve geldigimiz ilk andan itibaren millete hizmetkar olma yolunda, gece gündüz demeden arkadaslarimizla çalismalari sürdürecegiz dedik ve öylede yapiyoruz. Battalgazi’mizin dört bir yaninda çalismalarimiz devam ediyor. Yol hayattir, yol medeniyettir. Yani bir yerde ki yollar gelismis ise genis ise alt yapisi tamamlanmis ise oralarda insanlar rahatlikla yerlesebiliyorlar. Suan Eskimalatya bölgesindeyiz. Suan burada toplulastirmalar devam ediyor. Biten yerlerin yollari açiliyor ve açilan yollarimizda sathi kaplama çalismalarinin yapilmasi talimatini ekiplerimize verdik. Özellikle Soguk Asfalt Üretim ve Serim Tesisimizi faaliyete geçirdikten sonra, Battalgazi’mizde hizmetlerimiz hizli bir sekilde ilerliyor. Battalgazi Belediyesi hizmete doymuyor. Muhtarlarimizla ve vatandaslarimizla görüstügümüzde, Battalgazi belediyesinin çalismalarindan memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Buda bizi sevindiriyor. Biz gücümüzü halkimizin mutlulugundan aliyoruz. Hamd olsun üzerimize düsün sorumlulugu yerine getirmenin huzurunu yasiyoruz. Battalgazi’de her kosulda halkinin hizmetinde olan bir belediye var” dedi.

Kaynak: İHA