Baskan Cabbar'dan Sehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar Kurban Bayrami dolayisiyla Develi’de yasayan sehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Baskan Cabbar'dan Sehit Ailelerine Bayram Ziyareti


Sehitlerin, milletin kalbinde her zaman müstesna bir yeri oldugunu belirten Baskan Cabbar, "Sehitlerimizin bizlere emaneti olan kiymetli ailelerimizin her daim yaninda olmak, bizlerin vefa borcudur. Devletin ve vatanin bölünmez bütünlügü için canlarini feda eden sehitlerimizin haklarini asla ödeyemeyiz. Sehitlerimizden geride kalan anne, baba es ve çocuklari ile kardesleri milletimizin ve devletimizin bizlere en kutsal emaneti olarak tüm imkanlarimizla her zaman yanlarindayiz. Pandemi nedeniyle uzun zamandir ziyaret edemedigimiz sehit ailelerimizi ziyaret ettik” dedi.



Cabbar, “Sehitlerimizin ailelerine rabbimden bir kez daha sabirlar diliyorum. Üzerinde yasadigimiz toprak, sehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarliklari sayesinde bizlere vatan olmustur. Mübarek Kurban Bayrami vesilesi ile sehitlerimizi bir kez daha sükran ve minnet duygulariyla aniyor, tüm sehit ailelerimizin ve gazilerimizin Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA