Basiskele'de Kurban Atiklari Aninda Toplandi

Basiskele Belediyesi, Kurban Bayrami’nda kurban atiklarini aninda toplayarak çevreye zarar vermesini önledi.

Basiskele'de Kurban Atiklari Aninda Toplandi
Basiskele Belediyesi Fen Isleri, Temizlik Isleri ve Park ve Bahçeler Müdürlügü personellerinden olusan kurban atiklari toplama ekibi, Kurban Bayrami’nda gece gündüz demeden vatandaslarin hizmetinde olarak kurban atiklarini bertaraf etti. Bayramin ilk gününü yogun tempoda geçiren belediye personelleri, bayramin ikinci gününde de ilçenin 37 mahallesini gezerek çevre kirliligine ve pis kokulara sebep olmadan kurban atiklarini topladi.

Vatandaslardan gelen talep ve sikayetleri alabilmek için bayram boyunca telefon basinda olacak olan BASTIM Çagri Merkezi ekipleri, Basiskeleliler’in kurban atiklariyla ilgili taleplerini kurban atik toplama ekiplerine bildirerek çözüm üretiyor. Vatandaslarin acil ihbar ve sikayetlerine cevap veren ekipler, özellikle kurban kesen vatandaslarin kurban atiklarinin bertaraf edilmesi için ilgili ekipleri yönlendiriyor.

Kurban Bayrami’ni vatandaslarin rahat ve huzurlu bir sekilde geçirebilmesi için gerekli tedbirleri alan Basiskele Belediyesi’nin ilgili birimleri, vatandaslardan gelecek talepleri süratli bir sekilde yerine getirirken vatandaslardan da büyük takdir topladi. Bayramin ilk üç günü 7, dördüncü günü ise 2 ayri ekiple ilçenin her mahallesinde, kamyon ve is makineleriyle hizmet veren ekipler, kurban atiklarini çevreyi kirletmeden ve pis kokuya sebep vermeden bayramin 3. günü ve 4. günü de aninda toplayacaklar.
Kaynak: İHA