Annesinin Bogazini Kesti, 'Çok Iyiyim' Dedi

Denizli’nin Güney ilçesinde daha önce bir kaza daha canina kast ettigi ve bu olayin ardindan 2 yil önce baristigi annesini bogazini keserek öldüren zanli yakalandi. Saklandigi aparttan çikarken kiskivrak yakalanan zanlinin, polis otosuna bindirilirken ki sözleri “Çok iyiyim” oldu.

Annesinin Bogazini Kesti, 'Çok Iyiyim' Dedi
Denizli’nin Güney ilçesi Tikilik Mahallesinde meydana gelen olayda; ilçedeki bir okulda temizlik görevlisi olarak çalistigi ögrenilen Gökhan Rüzgar (37), 68 yasindaki annesi Sadiye Rüzgar ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi tartismaya basladi.

Bir süre sonra öfkesine hakim olamayan Gökhan Rüzgar, ilk önce annesini bogmaya çalisti. Daha da öfkelenen ogul, baygin düsen annesinin bogazini keserek öldürdü. Annesinin kanlar içerisindeki cansiz bedeninin üzerini yorganlar ile örten Gökhan Rüzgar, hiç bir sey olmamis gibi evden çikip motosikletine binerek olay yerinden uzaklasti.

Gelinin çigliklari cinayeti ortaya çikardi

Aksam saatlerinde kayinvalidesi Sadiye Rüzgar’in ziyaretine gelen gelini, eve girdiginde yasli bedenin üzeri örtülmüs cesediyle karsilasti. Büyük bir soka yasayan gelin, bagirarak çevreden yardim istedi. Durum hemen saglik ekipleri ile polise bildirildi.

Bir süre sonra olay yerine gelen saglik ekipleri, Sadiye Rüzgar’in hayatini kaybettigini belirledi. Savci ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardindan yasli kadinin cansiz bedeni otopsi için adli tip kurumuna kaldirildi.

Saklandigi apartta yakalandi

Annesi öldürüp motosikleti ile olay yerinden kaçan katil zanlisi ogul Gökhan Rüzgar’i yakalamak için çalisma baslatildi. Denizli Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kaçan cinayet zanlisinin pesine düstü. Yapilan genis çapli sorusturma sonucunda anne katili evladin, motosikletiyle birlikte Güney ilçesinden Denizli il merkezine geldigi belirlendi. Adim adim takip edilen süphelinin Pamukkale ilçesi Incilipinar Mahallesindeki bir apartta oldugunu belirleyen polis ekipleri, binayi terk etmeye hazirlanan zanliyi, olay yerinden kaçtigi motosikletiyle birlikte kiskivrak yakaladi.

Sogukkanli tavirlari dikkat çekti

Gözaltina alinan Gökhan Rüzgar, saglik raporu için hastaneye götürüldü. Hastaneden çikartilip polis otosuna bindirilen Gökhan Rüzgar, ‘Nasil oldugu’ sorusuna “Çok iyiyim” diyerek cevap verdi. Sogukkanli tavirlariyla dikkat çeken zanli, ifadesi alinmak üzere Denizli Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

Daha önce de denemisti

Annesi Sadiye Rüzgar’i bogazini keserek öldüren zanli Gökhan Rüzgar’in geçtigimiz dönemde de bir kez daha ananesinin canina kast ettigi, yasli kadinin komsulari tarafindan son anda kurtarildigi ögrenildi. Birlikte yasadiklari evi 2 kez atese vermeye çalistigi ifade edilen ve yasanan bu olaylarin ardindan annesiyle 2 yil önce yeniden barisan Gökhan Rüzgar’in psikolojik sorunlari oldugu iddia edildi.
Kaynak: İHA