Alapli'da Pes Pese Çikan Yanginlar Korkuttu Açiklamasi Bir Ev, Araba Ve Traktör Kül Oldu

Zonguldak’in Alapli ilçesinde bir evin giris katinda çikan yanginda ev, bir traktör ve minibüs küle döndü. Ev sahibi olayin kundaklama oldugunu iddia etti.

Alapli'da Pes Pese Çikan Yanginlar Korkuttu Açiklamasi Bir Ev, Araba Ve Traktör Kül Oldu
Edinilen bilgiye göre, Doruk Mahallesi’nde bulunan iki katli evin alt katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Ögrenci servisi olarak kullanilan minibüsten yükselen dumanlari gören çevredekiler durumu itfaiye ve jandarmaya bildirdi. Yangina müdahale eden itfaiye ekipleri, uzun ugraslar sonucu yangini kontrol altina aldi. Yanginda evde kimse olmamasi olasi bir can kaybinin önüne geçerken yanginda Yüksel Göktekin’e ait ev ile evin alt katinda bulunan minibüs ve yeni satin aldigi traktör hurdaya döndü.

Kundaklama süphesi

Evin büyük kismi tamamen yanarken, henüz yeni aldigi traktörün plakasini yeni taktigini belirten Yüksel Göktekin, "3 gün traktör ve minibüs evin altinda, hiçbir yere gitmedim. Biz evden bayrama çikiyoruz ve arkamizdan 10 dakika sonra arabalar ve ev yaniyor yangini telefonu geliyor. Bu nasil bir sey. Bu arabalar 3 gündür burada yansa o zaman biz evdeyken yanabilirdi" dedi.



Dumandan etkilenen bir kisi hastaneye kaldirildi

Yangin haberini alan Yüksel Göktekin ailesinin olay yerine gelmesiyle yangin söndürmeye çalisirken Müesser Göktekin’in dumandan etkilendigi görüldü.

Saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan Müesser Göktekin Alapli Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Yanginin çikis nedenini belirlemek için sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA