Turizm Merkezleri Antalya Ve Mugla'da Bayram Tatili Yogunlugu Devam Ediyor

Turizm merkezlerinden Antalya ve Mugla'da, Kurban Bayrami tatili dolayisiyla sahillerde yogunluk yasaniyor.

Hava sicakliginin 32, deniz suyu sicakliginin 28 dereceye ulastigi kentte, nem orani yüzde 66 olarak ölçüldü.

Plajlari dolduran yerli ve yabanci turistler bir yandan semsiyelerinin altinda günesten korunurken, bir yandan da denizde serinlemeye çalisti.

Bazi tatilciler ise sahillerde yürümeyi, bisiklete binmeyi veya gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle izole bir tatil geçirmek isteyen bazi turistler ise karavan ve çadirda kaliyor.

Öte yandan kente gelis ve gidis istikametlerinde de yogun araç trafigi devam ediyor.

- Mugla

Bodrum ilçesindeki, dünyaca ünlü Pasatarlasi ve Kumbahçe sahillerinde yerli ve yabanci tatilciler yogunluk olusturdu. Bazi tatilciler sicak havada denizin ve günesin keyfini çikardi, bazilari ise Kumbahçe iskelesinde demirli günlük gezi tekneleriyle mavi tura çikip, essiz koylarda denize girdi.

Fethiye ilçesinden Ölüdeniz Mahallesi'ne giden yolda yaklasik 5 kilometre araç kuyrugu olustu. Ölüdeniz Gelistirme Kooperatifi üyeleri, sürücülere ve yolculara su ikram etti.

Belcekiz ve Kumburnu plajlarini tercih eden tatilciler, yogunluga neden oldu.

Sicaktan bunalanlarin denize girdigi ilçede, adrenalin tutkunlari ise Babadag'dan yamaç parasütüyle uçus yaparak, essiz Ölüdeniz manzarasini izleme firsati buldu.

Marmaris ilçesinde Içmeler, Uzunyali sahilleriyle Marmaris Belediyesi Halk Plaji'na gelen tatilciler de güneslendi, denizin keyfini çikardi.

Datça'da da tatilciler sahillerde yogunluk olusturdu.

Kaynak: AA