TEM'de Sarampole Uçan LPG Yüklü Tanker Traktörün Üzerine Düstü Açiklamasi 1 Yarali

Bolu’da, TEM Otoyolunda seyir halindeyken kontrolden çikarak sarampole uçan LPG yüklü tanker tarlada park halindeki traktörün üzerine düstü. Kazada, LPG yüklü tankerin sürücüsü yaralandi.

TEM'de Sarampole Uçan LPG Yüklü Tanker Traktörün Üzerine Düstü Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, TEM Otoyolunun Kürkçüler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine seyir halinde olan Adem Katiranci yönetimindeki 34 NK 2290 plakali LPG yüklü tanker, kontrolden çikarak bariyerlere çarptiktan sonra sarampole uçtu. Sarampole uçan tanker, tarlada park halinde bulunan ve sürücüsünün olmadigi traktörün üzerine düstü. Kazada, tanker sürücüsü Adem Katiranci yaralandi. Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yarali sürücü ilk müdahalesinin ardindan tedavisi için Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kazanin ardindan, 250 litre sivilastirilmis LPG yüklü oldugu ögrenilen tankerin patlama ihtimaline karsin önlem alindi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tankerden gaz ölçümü yapti. Herhangi bir sizintinin olmadiginin tespitinin ardindan tankerin bulundugu yerden kaldirilmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA